cerita

Dongeng putri salju dalam bahasa Denmark

Dongeng putri salju dalam bahasa Denmark

snow-white

Engang i en fjern palads, boede der en smuk prinsesse. Hun var meget smuk, med blå øjne og lange sorte hår. Hendes hud var glat og hvid, så hun blev kaldt Snehvide. Snehvide har en stedmor, som var altid jaloux med hendes skønhed, mens hendes far er gået bort. Hendes Stedmor var grusom. Hun havde et magisk spejl, der kunne sige, hvem var de smukkeste kvinder i landet.

En dag, hendes stedmor bedt om at magiske spejl, som kvinden var den smukkeste i landet. Det magiske spejl svarede, at Snehvide var den smukkeste kvinde. Hendes stedmor var meget vred, spurgte Karlen til at slippe af sne hvid fra dette kongerige. Tjeneren blev bedt om at dræbe Snehvide i skoven, men tjener ikke gjorde det. Han tog bare Snehvide ind i træet og efterlod hende alene, men hendes stedmor vidste ikke, at Snehvide stadig var i live.

I skoven, Snehvide var alene og bange. Hun vidste ikke, hvor hun skulle gå. Pludselig så hun en smuk lille hytte. Hun spekulerede der boede der og derefter besluttede hun at komme ind i huset.

I huset, så hun 7 små senge og et køkken. Snehvide ryddet op i huset, såsom at vaske tøj, rengøres sengen og andre. Efter at have arbejdet så hårdt, hun gik i seng og sov der. Om eftermiddagen, de syv små dværge, der boede i hytten gik hjem. De var overraskede over at se, der var en ung kvinde der. En af dem vækkede hende op og spurgte, hvem hun var. Snehvide fortalte dem sin triste historie. De syv dværge følte medlidenhed med Snehvide og de spurgte hende til at bo hos dem i huset.

Mens i paladset, så stedmor spurgte magiske spejl en igen som den smukkeste kvinde i riget var. Det magiske spejl svarede, at Snehvide stadig var i live og boede i et lille hus med de syv små dværge. Hun var stadig den smukkeste kvinde i verden. Den stedmor var vred, og hun høvlet noget dårligt for Snehvide.

Så stedmor forklædte sig som en gammel kvinde, der solgte forgiftet æble og gik til dværgen hus. Før de syv små dværge gik på arbejde, de advarede Snehvide ikke at åbne døren til fremmede. Da hendes stedmor kom til huset, begyndte hun at tilbyde Snehvides æble. Snehvide nægtede at åbne døren, men hendes stedmor tvang hende. Snehvide havde ondt for hende og åbnede døren. Hun tog æblet fra sin mor og spiste det. Efter at have spist den forgiftede æble, hun besvimede og følte til jorden med det forgiftede æble på hendes side.

Om aftenen, når de syv dværge kom hjem, var de overraskede over at se Snehvide liggende på gulvet med en bleg ansigt og en forgiftet æble ved siden af hende. De syv dværge var trist at se Snehvide, som var ved at dø, men hun gjorde ikke død. Derefter besluttede de syv små dværge til at lave en smuk seng lavet af krystal til at gøre Snehvide stadig i live.

Dag efter dag, blev de syv små dværge venter på et mirakel til at komme, så Snehvide kunne komme tilbage fra sin svage. Så en dag, der var en rejsende, der var faktisk en prins af et andet rige, der var så langt. Han så en smuk kvinde lagt på en seng af krystaller. Prinsen også spurgt om, hvad der skete med pigen til dværgene. Så dværgene fortalte ham, hvad der var sket med Snehvide.

At høre historien, prinsen var så trist. Han kom tættere på sne hvid. Han havde ondt og kyssede hende. Pludselig Snehvide kom til. Forbandelsen blev brudt af prinsens kys. Dværgene var så glad. Så prinsen spurgte Snehvide til at komme til sin plads og gifte sig med hende. Endelig de levede lykkeligt.

https://qncjellygamatasliterbaik.wordpress.com/

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s