cerita

Dongeng putri salju dalam bahasa Norwegia

Dongeng putri salju dalam bahasa Norwegia

Dongeng putri salju dalam bahasa Norwegia

Det var en gang i en fjern palass, bodde det en vakker prinsesse. Hun var veldig pen, med blå øyne og langt svart hår. Huden hennes var glatt og hvit, så hun ble kalt Snow White. Snow White har en stemor som alltid var sjalu med hennes skjønnhet, mens faren har gått bort. Stemoren var grusom. Hun hadde en magisk speil som kunne si hvem var de vakreste kvinnene i landet.

En dag, stemoren bedt om å magisk speil som som kvinne var den vakreste i landet. Den magiske speilet svarte at Snow White var den vakreste kvinnen. Stemoren var veldig sint, og spurte henne tjener for å bli kvitt snøen hvit i dette riket. Tjeneren ble bedt om å drepe snø hvit i skogen, men det tjener ikke gjorde det. Han tok bare snø hvit inn i treet og forlot henne alene, men stemoren visste ikke at snøen hvit fortsatt var i live.

I skogen, Snehvit var alene og redd. Hun visste ikke hvor hun skulle gå. Plutselig så hun en sjarmerende liten hytte. Hun lurte på hvem som bodde der og da hun bestemte seg for å komme inn i huset.

I huset, så hun 7 små senger og et kjøkken. Snow White ryddet opp huset, for eksempel vaske klær, rengjort sengen og andre. Etter å ha jobbet så hardt, hun gikk til sengs og sov der. På ettermiddagen, de syv dverger som bodde i hytta gikk hjem. De ble overrasket over å se at det var en ung kvinne der. En av dem vekket henne opp og spurte hvem hun var. Snow White fortalte dem henne trist historie. De syv dverger følte synd på Snehvit og de ba henne om å bli med dem i huset.

Mens i palasset, og stemor spurte det magiske speilet en gang som den vakreste kvinnen i riket var. Den magiske speilet svarte at Snow White var fortsatt i live og bodde i et lite hus med de syv dvergene. Hun var fortsatt den vakreste kvinnen i verden. Stemoren var sint og hun planlagt noe dårlig for Snow White.

Deretter stemor forkledd seg som en gammel kvinne som solgte forgiftet eple og gikk til dvergen hus. Før de syv dvergene gikk på jobb, advarte de Snow White ikke å åpne døren for fremmede. Da hennes stemor kom til huset, begynte hun å tilby Snow White eplet. Snow White nektet å åpne døren, men stemoren tvang henne. Snow white syntes synd for henne og åpnet døren. Hun tok eple fra hennes mor og spiste den. Etter å ha spist forgiftet eple, hun besvimte og følte til bakken med forgiftet eple på hennes side.

Om kvelden, når de syv dvergene kom hjem, ble de overrasket over å se Snow White liggende på gulvet med et blekt ansikt og et forgiftet eple ved siden av henne. De syv dvergene var trist å se Snow White som var døende, men hun gjorde ikke død. Da de syv dvergene bestemte seg for å lage en vakker seng laget av krystall å lage Snow White fortsatt i live.

Dag etter dag, ble de syv dvergene venter på et mirakel for å komme slik at Snow White kunne komme tilbake fra henne svak. Så en dag, det var en reisende som var faktisk en prins av et annet rike som var så langt. Han så en vakker kvinne lagt på en seng av krystaller. Prinsen også spurt om hva som skjedde med jenta til dvergene. Deretter fortalte dvergene ham hva som hadde skjedd med Snow White.

Høre historien, prinsen var så trist. Han kom nærmere snø hvit. Han syntes synd og kysset henne. Plutselig kom Snow White til. Forbannelsen ble brutt av prinsens kyss. Dvergene var så glad. Da prinsen ba Snow White til å komme til sin plass og gifte seg med henne. Endelig levde de lykkelig alle sine dager.

https://qncjellygamatasliterbaik.wordpress.com/

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s