cerita

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Belanda

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Belanda

Once upon a time leefde er een mooie prinses met een lichte huid en blauwe ogen. Ze was zo eerlijk dat ze werd genoemd Sneeuwwitje. Haar moeder stierf toen Snow White was een baby en haar vader hertrouwde. Deze koningin was erg mooi, maar ze was ook erg wreed.

De boze stiefmoeder wilde de mooiste dame in het koninkrijk te zijn en ze zou vragen vaak haar magische spiegel, “Mirror! Spiegel aan de muur! Wie is de mooiste van allemaal? “En de magische spiegel zou zeggen:” Je bent, Majesteit! “Maar op een dag, de spiegel antwoordde:” Snow White is het eerlijkst van hen allen! ‘De boze koningin was erg boos en jaloers op Snow White. Ze beval haar huntsman om Sneeuwwitje te nemen naar het bos en haar te doden. “Ik wil dat je haar hart terug te brengen,” beval ze. Maar toen de jager het bos met Sneeuwwitje bereikte, nam hij medelijden met haar en haar vrij. Hij doodde een hert en nam haar hart om de boze koningin en vertelde haar dat hij Sneeuwwitje had gedood. Sneeuwwitje dwaalde in het bos de hele nacht, huilen.

Toen het daglicht, kwam ze bij een klein huisje en ging naar binnen. Er was niemand daar, maar ze vond zeven borden op tafel en zeven kleine bedden in de slaapkamer. Ze kookten een heerlijke maaltijd en het huis schoongemaakt en moe, eindelijk sliep op een van de kleine bedden. ‘S nachts, de zeven dwergen, die in het huis woonde kwam thuis en vond Sneeuwwitje slapen. Toen ze wakker werd en vertelde ze haar verhaal, de zeven dwergen vroeg haar bij hen te blijven. Toen de dwergen weg waren, zou Sneeuwwitje heerlijke maaltijden voor hen te maken. De dwergen hield van haar en zorgde voor haar. Elke ochtend, toen ze het huis verliet, ze geïnstrueerd haar nooit naar de deur om vreemden te openen.

Ondertussen, in het paleis, vroeg de boze koningin, “Mirror! Spiegel op de Wie is de mooiste van het land.

De spiegel antwoordde White is het eerlijkst van hen allen! Ze woont samen met de zeven dwergen in het bos! ‘De boze stiefmoeder was woedend. Ze was eigenlijk een heks wist hoe je toverdrankjes maken. Ze maakte nu een giftige drankje en doopte een glanzende rode appel erin. Toen vermomde ze zich als een oude boer vrouw en ging naar het bos met de appel. Ze klopte op de cottage deur en zei: “Mooi klein kind! Laat me binnen! Kijk eens wat ik voor jou! “White zei:” Het spijt me zo, oude dame, ik kan je niet laten! De zeven dwergen hebben me verteld niet met vreemden praten! “Maar dan, Sneeuwwitje zag de glimmende rode appel, en opende de deur. De boze heks bood haar de appel en toen ze nam een hap arme Sneeuwwitje viel in een diepe slaap. De boze stiefmoeder ging terug naar het paleis en vroeg de spiegel, “Mirror! Spiegel aan de muur! Wie is de mooiste van allemaal? ‘De spiegel antwoordde: “Je bent, Uwe Majesteit!’ En ze was erg blij.

Wanneer de zeven dwergen thuiskwamen te vinden Sneeuwwitje op de grond liggen, ze waren erg overstuur. Ze huilde de hele nacht en vervolgens bouwde een glazen kist voor Snow White. Ze hielden de kist in de voorkant van het huisje. Op een dag, Prince Charming ging langs het huis en hij zag Sneeuwwitje liggen in de kist. Hij zei tegen de dwergen, “My! Mijn! Zij is zo mooi! Ik wil haar te kussen! ‘En dat deed hij. Onmiddellijk, Sneeuwwitje opende haar ogen. Ze was weer tot leven! De prins en de zeven dwergen waren erg blij. Prince Charming getrouwd Sneeuwwitje en nam haar mee naar zijn paleis en leefden nog lang en gelukkig.

Artikel ini Aku persembahkan untuk ;

https://qncjellygamatasliterbaik.wordpress.com/

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s