cerita

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Denmark

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Denmark

Engang boede der en dejlig prinsesse med lys hud og blå øjne. Hun var så rimeligt, at hun blev opkaldt Snehvide. Hendes mor døde, da Snehvide var en baby og hendes far giftede sig igen. Denne dronning var meget smuk, men hun var også meget grusom.

Den onde stedmor ønskede at være den smukkeste dame i riget, og hun ville ofte spørge hende magiske spejl, “Mirror! Spejl på væggen! Hvem er den mest retfærdige af dem alle? «Og den magiske spejl ville sige,” Du er, Deres Majestæt! “Men en dag, spejlet svarede:” Snehvide er den mest retfærdige af dem alle! “Den onde dronning var meget vred og jaloux på Snehvide. Hun beordrede hende jægeren at tage Snehvide til skoven og dræbe hende. “Jeg vil have dig til at bringe tilbage hendes hjerte,” beordrede hun. Men da jægeren nåede skoven med Snehvide, tog han medlidenhed med hende og satte hende fri. Han dræbte en hjorte og tog sit hjerte til den onde dronning og fortalte hende, at han havde dræbt Snehvide. Snehvide vandrede i skoven hele natten, græder.

Da det var dagslys, kom hun til en lille hytte og gik ind. Der var ingen der, men hun fandt syv plader på bordet og syv små senge i soveværelset. Hun kogte et vidunderligt måltid og rengøres huset og træt, endelig sov på en af de små senge. Om natten, de syv små dværge, der boede i hytten kom hjem og fandt Snehvide sove. Da hun vågnede og fortalte dem sin historie, de syv små dværge spurgte hende til at bo hos dem. Da dværgene var væk, ville Snehvide gøre lækre måltider for dem. Dværgene elskede hende og plejet hende. Hver morgen, når de forlod huset, de pålagde hende aldrig at åbne døren til fremmede.

I mellemtiden, i paladset, den onde dronning spurgte, “Mirror! Spejl på Hvem er den mest retfærdige af dem.

Spejlet svarede Hvid er den mest retfærdige af dem alle! Hun bor med de syv små dværge i skoven! “De ugudelige stedmor var rasende. Hun var faktisk en heks vidste hvordan man laver trylledrikke. Hun nu gjort en giftig drik og dyppede en skinnende rødt æble ind i det. Så forklædte hun sig som en gammel bondekone og gik til skoven med æblet. Hun bankede på hytten døren og sagde “Smukke lille barn! Luk mig ind! Se hvad jeg har til dig! “White sagde,” Jeg er så ked af det, gammel dame, jeg kan ikke lade dig i! De syv små dværge har fortalt mig om ikke at tale med fremmede! “Men så, Snehvide så skinnende rødt æble, og åbnede døren. Den onde heks tilbudt hende æblet og da hun tog en bid dårlig Snehvide faldt i en dyb søvn. Den onde stedmor gik tilbage til paladset og spurgte spejlet, “Mirror! Spejl på væggen! Hvem er den mest retfærdige af dem alle? “Spejlet svarede:” Du er, Deres Majestæt! “, Og hun var meget glad.

Når de syv små dværge kom hjem for at finde Snehvide liggende på gulvet, de var meget forstyrret. De græd hele natten og derefter bygget et glas kiste til Snehvide. De holdt kisten foran hytten. En dag, Prince Charming gik forbi sommerhuset og han så Snehvide liggende i kisten. Han sagde til dværgene, “My! Min! Hun er så smuk! Jeg vil gerne kysse hende! «Og han gjorde. Straks, Snehvide åbnede øjnene. Hun var i live igen! Prinsen og de syv små dværge var meget glade. Prince Charming gift Snehvide og tog hende til sit palads og levede lykkeligt.

Artikel ini Aku persembahkan untuk ;

QnC Jelly gamat

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s