cerita

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Magyar

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Magyar

Egyszer régen élt egy szép hercegnő a szép bőr és kék szem. Annyira szép, hogy ő kapta a Snow White. Az anyja meghalt, amikor Hófehérke volt a baba, és az apja újra megnősült. Ez királyné nagyon szép volt, de ő is nagyon kegyetlen.

A gonosz mostoha akart lenni a legszebb hölgy a királyságot, és ő is gyakran kérik őt mágikus tükör, “Mirror! Tükör a falon! Ki a legszebb az összes közül? “És a mágikus tükör azt mondta:” Te, felség! “De egy nap a tükör azt válaszolta,” Snow White a legigazságosabb mind közül! “A gonosz királynő nagyon dühös, és féltékeny Hófehérke. Elrendelte neki Huntsman, hogy Hófehérke az erdő és megöli. “Azt akarom, hogy hozza vissza a szíve”, adta ki az utasítást. De amikor a vadász elérte az erdő Snow White, aki megsajnálta őt, és állítsa be neki szabad. Megölt egy szarvas, és vett szívét annak a gonosz királynő, és azt mondta neki, hogy ő ölte meg Hófehérke. Snow White bolyongott az erdőben egész éjjel sírt.

Amikor kivilágosodott, jött egy kis kunyhóban, és bement. Senki nem volt ott, de ő talált hét tányérok az asztalon, és a hét kis ágy a hálószobában. Ő főzött egy csodálatos ételt és tisztítani a házat, és fáradt, végül elaludt az egyik apró ágy. Éjjel, a hét törpe, aki élt a ház jött haza, és megállapította, Snow White alszik. Amikor felébredt, és azt mondta nekik a történetet, a hét törpe megkérte, hogy maradjon velük. Amikor a törpék voltak távol, Hófehérke tenné ízletes ételeket számukra. A törpék szereti őt, és törődött vele. Minden reggel, amikor elhagyta a házat, utasította őt, hogy soha ne nyissa ki az ajtót, hogy idegenek.

Eközben a palotában, a gonosz királynő megkérdezte: “Mirror! Tükör Ki a legszebb közülük.

A tükör válaszolt Fehér a legigazságosabb az összes közül! Él a hét törpe az erdőben! “A gonosz mostoha dühöngött. Ő valójában egy boszorkány tudta, hogyan kell mágikus italokat. Ő most már egy mérges főzetet és a tompított egy fényes piros alma bele. Aztán álcázta magát, mint egy öreg parasztasszony, és elment az erdőbe az almát. Bekopogott a ház ajtaját, és azt mondta: “Szép kis gyerek! Engedj be! Nézd mit én neked! “White azt mondta:” Nagyon sajnálom, öreg hölgy, nem engedett be! A hét törpe azt mondták nekem, hogy ne állj szóba idegenekkel! “De aztán, Hófehérke látta a fényes piros alma, és kinyitotta az ajtót. A gonosz boszorkány felajánlotta neki az almát, amikor beleharapott szegény Hófehérke beleesett egy mély álomba. A gonosz mostoha visszament a palotába, és kérte a tükör, “Mirror! Tükör a falon! Ki a legszebb az összes közül? “A tükör így felelt:” Te, felség! “, És ő nagyon boldog volt.

Amikor a hét törpe jött haza, hogy megtalálja Hófehérke feküdt a padlón, hogy nagyon ideges. Úgy sírt egész éjjel, majd épített egy üveg koporsót Hófehérke. Ők tartják a koporsót a ház előtt. Egy nap, Prince Charming megy már a ház, és látta, hogy Hófehérke feküdt a koporsóban. Azt mondta, hogy a törpék, a “My! Az én! Annyira szép! Szeretném megcsókolni! “És ő. Azonnal, Hófehérke kinyitotta a szemét. Ő újra él! A herceg és a hét törpe nagyon boldogok voltak. Prince Charming házas Hófehérke és vitte a palotájába, és éltek boldogan.

Artikel ini Aku persembahkan untuk ;

QnC Jelly gamat

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s