cerita

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Rumania

Dongeng snow white and the huntsman dalam bahasa Rumania

După ce la un moment dat, trăia o prințesă frumoasă, cu pielea echitabil și ochi albaștri. Ea a fost atât de corect ca ea a fost numită Albă ca Zăpada. Mama ei a murit când Albă ca Zăpada era un copil și tatăl ei sa căsătorit din nou. Acest lucru regina a fost foarte frumos, dar ea a fost, de asemenea, foarte crud.

Mama vitrega rea a vrut să fie cea mai frumoasă doamnă din regat și ea va cere de multe ori oglinda magică, “oglindă! Oglinda pe perete! Cine este cea mai frumoasă dintre toate? “Iar oglinda magică ar spune:” Tu ești, Maiestate! “Dar într-o zi, oglinda a răspuns:” Albă ca Zăpada este cea mai frumoasă dintre toate! “Regina răi a fost foarte supărat și gelos pe albă ca Zăpada. Ea a ordonat Huntsman ei să ia Albă ca Zăpada în pădure și ucide ei. “Vreau să aduc înapoi inima ei”, a ordonat ea. Dar când Huntsman a ajuns la pădurea cu Alba ca Zapada, el a luat milă de ea și să o gratuit. El a ucis un cerb și a luat inima ei la regina rea și ia spus că el a omorât Albă ca Zăpada. Albă ca Zăpada a rătăcit în pădure toată noaptea, plângând.

Când a fost lumina zilei, ea a venit la o cabana mică și a intrat în casă. Nu era nimeni acolo, dar ea a găsit șapte plăci de pe masă și șapte paturi mici în dormitor. Ea a gătit o masă minunată și curățat casa și obosit, în cele din urmă a dormit pe unul din paturi mici. În timpul nopții, cei șapte pitici care au trăit în cabană a venit acasă și a găsit Albă ca Zăpada de dormit. Când ea a trezit și le-a spus povestea ei, cei șapte pitici ia cerut să rămână cu ei. În cazul în care pitici erau departe, Alba ca Zapada s-ar face mese delicioase pentru ei. Piticii o iubea și a avut grijă de ea. În fiecare dimineață, când au ieșit din casă, i-au instruit niciodată să deschidă ușa străinilor.

Între timp, în palat, regina rea a întrebat, “oglindă! Oglinda pe Cine este cea mai frumoasă dintre ele.

Oglinda a răspuns, alb este cea mai frumoasă dintre toate! Ea trăiește cu cei șapte pitici în pădure! “Mama vitregă rea a fost furios. Ea a fost de fapt o vrăjitoare a știut cum să facă poțiuni magice. Ea a făcut acum o licoare otrăvitoare și înmuiat un măr roșu strălucitor în ea. Apoi ea sa deghizat ca o femeie țăran bătrân și a mers la pădure cu mere. A bătut la ușa cabana și a spus “copil destul de puțin! Lasa-ma inauntru! Uite ce am pentru tine! “White a spus:” Îmi pare foarte rău doamnă, vechi, eu pot să nu te lăsa înăuntru! Cele șapte pitici mi-au spus să nu vorbesc cu strainii! “Dar apoi, Albă ca Zăpada a văzut măr roșu strălucitor, și a deschis ușa. Vrăjitoare rea ia oferit mărul și atunci când ea a luat o muscatura de slaba Alba ca Zapada a căzut într-un somn adânc. Mama vitrega rea s-au întors la palat și a cerut oglinda, “oglindă! Oglinda pe perete! Cine este cea mai frumoasă dintre toate? “Oglinda a răspuns:” Tu ești, Maiestate! “, Și ea a fost foarte fericit.

Atunci când cei șapte pitici au venit acasă pentru a găsi Albă ca Zăpada situată pe podea, au fost foarte supărat. Ei au strigat toată noaptea și apoi a construit un sicriu de sticlă pentru Albă ca Zăpada. Ei au păstrat sicriul în fața cabanei. Într-o zi, Fat-Frumos mergea singur cu cabana și a văzut Albă ca Zăpada situată în sicriu. El a zis piticilor, “My! Mele! Ea este atât de frumoasă! Aș vrea să o sărute! “Și a făcut-o. Imediat, Albă ca Zăpada a deschis ochii. Ea a fost în viață din nou! Prințul și cei șapte pitici erau foarte fericiți. Făt-Frumos căsătorit Albă ca Zăpada și a luat-o la palatul său și a trăit până la adânci bătrâneți.

Artikel ini Aku persembahkan untuk ;

QnC Jelly gamat

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s